اطلاعیه وام نیمسال اوا۹۷-۹۶

زمان ثبت درخواست وام تامین شهریه نیمسال اول ۹۷- ۹۶ از تاریخ ۹۶-۲۸-۰۵-۹۶

۰۸ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۵ کد خبر : ۱۵۱۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۲۴۸۷
اطلاعیه دریافت وام¬های نیمسال ال ۹۷-۹۶ الف- ثبت درخواست و دریافت وام به صورت الکترونیکی : دانشجویان متقاضی می¬توانند << یک هفنه قبل از ثبت نام لغایت پایان ثبت نام>> ، برای ثبت و دریافت وام¬های کوتاه-مدت و تقسیط بدون چک ب- ثبت درخواست و دریافت وام به صورت غیر الکترونیکی : دانشجــــویان متقــاضی می¬توانند با استفــاده از این روش برای دریافت فر م وام¬های کوتاه مدت ، میان¬مدت ، بلندمدت ( فقط برای مقطع کارشناسی ) و ....
زمان ثبت درخواست وام تامین شهریه نیمسال اول ۹۷- ۹۶ از تاریخ ۹۶-۲۸-۰۵-۹۶

اطلاعیه دریافت وام­های نیمسال ال 97-96

به اطلاع کلیه دانشجویانی که به هنگام ثبت­نام ، امکان پرداخت نقدی و تسویه­حساب کامل شهریه را ندارند می­رساند ، صندوق رفاه دانشجویان واحد کرج با ارائه تسهیلات گوناگون مالی در خدمت این دسته از دانشجویان محترم می­باشد . لذا متقاضیان دریافت وام می­توانند به روشهای ذیل جهت ثبت­ درخواست و دریافت تسهیلات اعطایی اقدام نمایند :

الف-  ثبت درخواست و دریافت وام به صورت الکترونیکی :

دانشجویان متقاضی می­توانند  << یک هفنه قبل از ثبت نام لغایت پایان ثبت نام>>  ، برای ثبت و دریافت وام­های کوتاه­مدت و تقسیط بدون چک به روش ذیل اقدام نمایند :

1. ورود به پروفایل دانشجویی خود.  (edu.kiau.ac.ir)
  2. کلیک بر روی گزینه " صندوق رفاه "
  3. کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام صندوق رفاه "
  4. دانشجویانی که فاقد چک ضمانت در اداره صندوق رفاه دانشجویان می­باشند می­بایست با کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام تقسیط بدون چک " و سپس ثبت شماره دانشجویی دانشجوی ضامن (هم­ورودی و یا ورودی بالاتر) در قسمت " ثبت ضامن " اقدام نموده و پس از تایید ضامن ، با مراجعه مجدد به پروفایل خود ، نسبت به ثبت­نهایی وام اقدام نمایند .( ضمانت متقابل امکان پذیر نمی باشد.)
  5. دانشجویان متقاضی ضمانت وام می­بایست ضمن مراجعه به پروفایل دانشجویی خود ، در قسمت "صندوق رفاه " " لیست و تایید ضمانت وامها " ضمانت باز پرداخت وام دانشجوی وام گیرنده را مورد تایید قرار دهند .
  6. دانشجویانی که از نیمسال­های گذشته دارای چک ضمانت در اداره صندوق رفاه می­باشند ، می­توانند تنها با کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام تامین شهریه " اقدام به ثبت درخواست و دریافت وام نمایند .­
  7. دانشجویانی که فاقد ضامن دانشجو می­باشند ، برای دریافت وام می­بایست پس از دریافت فرم وام کوتاه­مدت از سامانه صندوق­رفاه ، نسبت به تکمیل آن اقدام و پس از اخذ تایید ، امضاء و ممهور نمودن آن از سوی امور دانشجویی و آموزش دانشکده ، نسبت به تحویل آن به اداره صندوق رفاه دانشجویان ، اقدام نمایند .

ب-  ثبت درخواست و دریافت وام به صورت غیر الکترونیکی :

دانشجــــویان متقــاضی می­توانند با استفــاده از این روش برای دریافت فر م وام­های کوتاه مدت ، میان­مدت ، بلندمدت ( فقط برای مقطع کارشناسی ) و ....  اقدام نمایند :

1. ورود به وب سایت دانشگاه  (http://www.kiau.ac.ir)
  2. کلیک بر روی گزینه " دانشجویان "  و " سامانه صندوق رفاه دانشجویی "
  3. انتخاب وامهای تامین شهریه مورد نظر و کلیک بر روی آن
  4. کلیک بر روی گزینه " برای دریافت فرم اینجا کلیک نمایید " و دریافت فرم وام مذکور
  5. تکمیل فرم به همراه تهیه کلیه مدارک مربوطه و تایید ، امضاء و ممهور نمودن آن از سوی امور دانشجویی و آموزش دانشکده .
  6. تحویل فرم کامل شده بهمراه دیگر مدارک به صندوق رفاه دانشجویان از تاریخ 28/05/96  لغایت 15/06/96

توجه : بدیهی است در این روش، پس از تکمیل فرم­ها و داشتن شرایط لازم ،  برابر مقررات ،  وام درخواستی، حداکثر ظرف 72 ساعت به حساب بستانکاری دانشجو واریز می­گردد .

مهم :  دانشجویان محترم می­بایست به منظور مشاهده دفترچه اقساط وام دریافتی و پرداخت الکترونیکی آن ، با کلیک بر روی گزینه " صندوق­رفاه " و " پرداخت اقساط صندوق رفاه " در فایل آموزشی خود اقدام نمایند .

نظر شما :