اطلاعیه دریافت وام نیمسال اول 96-95

۱۸ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۵ کد خبر : ۹۱۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۹۸

به اطلاع کلیه دانشجویانی که به هنگام ثبت­ نام ، امکان پرداخت نقدی و تسویه­ حساب کامل شهریه را ندارند می­رساند ، صندوق رفاه دانشجویان واحد کرج با ارائه تسهیلات گوناگون مالی در خدمت این دسته از دانشجویان محترم می­باشد . لذا متقاضیان دریافت وام می­توانند به روشهای ذیل جهت ثبت­ درخواست و دریافت تسهیلات اعطایی اقدام نمایند :

الف-  ثبت درخواست و دریافت وام به صورت الکترونیکی :

دانشجویان متقاضی می­توانند  << یک هفنه قبل از ثبت نام لغایت پایان ثبت نام>>  ، برای ثبت و دریافت وام­های کوتاه­ مدت و تقسیط بدون چک به روش ذیل اقدام نمایند :

1-      ورود به پروفایل دانشجویی خود.

2-      کلیک بر روی گزینه " صندوق رفاه "

3-      کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام صندوق رفاه "

4-      دانشجویانی که فاقد چک ضمانت در اداره صندوق رفاه دانشجویان می­باشند می­بایست با کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام تقسیط بدون چک " و سپس ثبت شماره دانشجویی دانشجوی ضامن (هم­ ورودی و یا ورودی بالاتر) در قسمت " ثبت ضامن " اقدام نموده و پس از تایید ضامن ، با مراجعه مجدد به پروفایل خود ، نسبت به ثبت ­نهایی وام اقدام نمایند .

5-      دانشجویان متقاضی ضمانت وام می­بایست ضمن مراجعه به پروفایل دانشجویی خود ، در قسمت "صندوق رفاه " " لیست و تایید ضمانت وامها " ضمانت وام دانشجوی وام گیرنده را مورد تایید قرار دهند .

6-      دانشجویانی که از نیمسال­های گذشته دارای چک ضمانت در اداره صندوق رفاه می­باشند ، می­توانند تنها با کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام تامین شهریه " اقدام به ثبت درخواست و دریافت وام نمایند .­

7-    دانشجویانی که فاقد ضامن دانشجو می­باشند ، برای دریافت وام می­بایست پس از دریافت فرم وام کوتاه ­مدت از سامانه صندوق ­رفاه ، نسبت به تکمیل آن اقدام و پس از اخذ تایید ، امضاء و ممهور نمودن آن از سوی امور دانشجویی و آموزش دانشکده ، نسبت به تحویل آن به اداره صندوق رفاه دانشجویان ، اقدام نمایند .

ب-  ثبت درخواست و دریافت وام به صورت غیر الکترونیکی :

دانشجــــویان متقــاضی می­توانند با استفــاده از این روش از تاریخ 01/06/95  لغایت 30/06/95  ، برای دریافت فر م وام­های میان­مدت ، بلندمدت ( فقط برای مقطع کارشناسی ) و .... اقدام نمایند :

1-      ورود به وب سایت دانشگاه

2-      کلیک بر روی گزینه " دانشجویان "  و " سامانه صندوق رفاه دانشجویی "

3-      انتخاب وامهای تامین شهریه مورد نظر و کلیک بر روی آن

4-      کلیک بر روی گزینه " برای دریافت فرم اینجا کلیک نمایید " و دریافت فرم وام مذکور

5-      تکمیل فرم به همراه تهیه کلیه مدارک مربوطه و تایید ، امضاء و ممهور نمودن آن از سوی امور دانشجویی و آموزش دانشکده و تحویل  امور دانشجویی دانشکده خود نمایند.

توجه : بدیهی است در این روش ، پس از تکمیل فرم­ها و داشتن شرایط لازم ،  برابر مقررات ، وام درخواستی، ظرف حداکثر یک هفته به حساب بستانکاری دانشجو واریز می­گردد .

مهم :  دانشجویان محترم می­بایست به منظور مشاهده دفترچه اقساط وام دریافتی و پرداخت الکترونیکی آن ، با کلیک بر روی گزینه " صندوق ­رفاه " و " پرداخت اقساط صندوق رفاه " در فایل آموزشی خود اقدام نمایند .